ADVENTSKI KALENDAR ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

U Zakladi „Hrvatska za djecu“ odlučili su pokrenuti adventski kalendar te tako ponovo činiti „mali korak velikim, velikim za djecu Hrvatske i njihove obitelji u potrebi“.

Ali ovaj Adventski kalendar ipak će biti malo drugačiji od onih uobičajenih, na koje smo naučeni i na koje smo se navikli. Njegova glavna je razlika u tome što će imati duple prozorčiće koji će se otvarati dva puta dnevno. Vanjski prozorčići biti će spremni za otvaranje svakog dana u 9 sati, dok će se oni unutarnji moći otvoriti u 14.00 sati svakog dana u periodu od 1. do 25. prosinca.

Pravila za ulazak u  adventski kalendar su:

  • Zaklada „Hrvatska za djecu“ svakoga jutra u navedenom razdoblju dodijelit će jednu od ukupno 25 potpora za djecu i mlade, a koje tijekom cijele godine redovno dodjeljujemo obiteljima u potrebi. Ne budete li dovoljno brzi, trud ipak neće biti uzaludan jer će i druge dvije najbrže i točne prijave automatski staviti u redovnu proceduru njihovih potpora.
  • Svakog popodneva, obiteljima u potrebi poklonit će i prigodne poklone njihovih kompanija partnera, koje su prepoznale ovu inicijativu. Poklone će moći osvojiti obitelji koje doista jesu u potrebi.

 

Uvjeti koji se trebaju zadovoljiti:

Odlučite li se sudjelovati, vaš najbolji saveznik bit će brzina i znanje.

  1. Potpore za koje adventski prozorčić možete otvoriti svakog jutra u 9 sati osvojit će najbrži prst(i) odnosno oni koji će točno odgovoriti na pitanja, naravno ukoliko pri tom zadovolje kriterije koji su propisani za svaku pojedinu potporu na web stranicama, a o kojima ćete biti detaljnije svakog dana informirati.
  2. Poklone kompanija partnera moći ćete osvojiti također najbržim prstom, a pritom morate ispuniti uvjet imovinskog cenzusa, što konkretno znači da prihod obitelji po članu zajedničkog kućanstva ne smije biti veći od 2.660,80 kn. Dodatan dokaz osigurat ćete nam kroz sljedeća dva dokumenta: ispunjenu izjavu o sastavu kućanstva ( IZJAVA O SASTAVU ZAJEDNIČKOG KUĆANSTVA) i potvrdu Porezne uprave o visini primitaka za razdoblje od 1.1. do 30.9.2018. godine za roditelje koji žive u istom kućanstvu.

Ako ste tijekom 2018. godine primili potporu Zaklade, dostava dokaza o imovinskom cenzusu kao i ostale dokumentacije koju ste  već predali neće biti potrebna, jer vaše podatke Zaklada ima i čuva.

Obitelj koja je jednom dobila potporu ili poklon iz adventskog kalendara ne može sudjelovati u adventskom kalendaru ponovo.

Pobjednika potpore će se svakog dana objaviti između 12 i 13:30 sati, dok najbrži prst za poklon izabrati će se  između 16 i 17:30 sati.

 

#BudiInformiranBudiAktivan