SAJAM MOGUĆNOSTI 2018. U SOLINU

U petak 9. studenoga 2018. s početkom u 9,00 sati održat će se Sajam mogućnosti 2018. u Solinu, Sportska dvorana na Bilankuši koji će i ove godine ugostiti niz udruga i institucija s područja Grada Solina.

Sajam mogućnosti organiziran je u sklopu programa "Zajedno više možemo" kojeg provodi Policijska uprava Splitsko-dalmatinska i Vijeće za prevenciju kriminaliteta Grada Solina u suradnji s osnovnim školama i udrugama s područja Grada Solina. Predstavlja 2. komponentu programa „Zajedno više možemo" koji se sastoji od više komponenata usmjerenih na prevenciju zlouporabe opojnih droga i drugih sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, a namijenjeni su učenicima i njihovim roditeljima.

Radi se o sajmu koji je osmišljen i organiziran na način da svako dijete može u njemu pronaći nešto za sebe. Nakon razgledavanja brojnih štandova sportskih i kulturnih društava djeca se upoznaju sa sadržajem koji im Grad Solin može ponuditi i koji može kvalitetno ispuniti njihovo slobodno vrijeme. Uz djelatnike Odjela prevencije na Sajmu mogućnosti prisustvovat će i policijski službenici Policijske postaje Solin te kontakt policajci. Tijekom Sajma mogućnosti policijski službenici će na info pultu dijelili informativne materijale kako bi mlade i djecu upoznali i s drugim preventivnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova i PU Splitsko-dalmatinske.

#BudiInformiranBudiAktivan