Dobrodošli

Nova usluga Centra za socijalnu skrb SplitPREDAVANJE I PREDSTAVLJANJE KNJIGE "ZAMJENSKO MAJČINSTVO - BIOETIČKA PROSUDBA"

Katolički Bogoslovni fakultet Split organizirao je predavanje i predstavljanje knjige dr. sc. Mirjane Radan "Zamjensko majčinstvo - bioetička prosudba“, 10. 1. 2019. godine u 17:00 sati. Predavanje i predstavljanje će se održati u Katoličko Bogoslovnom fakultetu Split, 1. kat, Zrinsko-Frankopanska 19.

Predstavljač je doc. dr. sc. Mario Volarević s KBF Split, a moderator je prof. dr. sc. Jadranka Garmaz s KBF Split.

dr. sc. Mirjana Radan doktorica je medicine, specijalistica ginekologije i opstetricije te supspecijalistica fetalne medicine i opstetricije. Na ideju za pisanje ove knjige  kako sama autorica kaže, prvenstveno je došla zbog svojih studenata kojima godinama predaje. Kako dalje navodi: “Budući da je ovo jedno važno pitanje reprodukcije, osobito moderne reprodukcije, ali i ne samo to. Također, danas postoje mnogi neplodni parovi koji se nalaze u takvom problemu, pa sam željela i njima pomoći. Knjiga je namijenjena svim ljudima dobre volje, svim tražiteljima istine s područja života, a osobito s područja ljudske reprodukcije i nama stručnjacima koji bismo trebali poznavati to pitanje, a možda nemamo dovoljno vremena da ga istražimo.“


#BudiInformiranBudiAktivan