Dobrodošli

Nova usluga Centra za socijalnu skrb SplitEDUKACIJA "IGRA - PUT RAZUMIJEVANJA UNUTARNJEG SVIJETA DIJETETA"

Claritudo, 16. 3. 2019. u vremenskom periodu od 9:00 do 17:00, organizira Edukaciju: "Igra - put razumijevanja unutarnjeg svijeta djeteta". Mjesto održavanje je Ulica don Frane Bulića 164, Solin.

Edukacija je namijenjena stručnjacima iz područja edukacijsko-rehabilitacijskih znanosti (edukacijskim rehabilitatorima, socijalnim pedagozima, logopedima), odgoja i obrazovanja (odgojiteljima, učiteljima, pedagozima) i razvojne psihologije (psiholozima).

Na edukaciji će se kroz bazične teorijske principe i praktične tehnike terapije igrom  staviti fokus na osnovne vještine i korake kako kroz igru s djetetom uspostaviti pozitivnu interakciju i iz nje dalje graditi motivaciju za učenje.

Edukaciju će voditi Asja Dubravčić mag. logoped, mag. rehabilitator, praktičar terapije igrom i art terapije, floortime terapeut, vlasnica Centra TIRA LES (centar za integrativni terapijski rad s djecom i odraslima).

Za dodatne informacija javite se na facebook https://www.facebook.com/Claritudo-201568443245000/ ili  na info@claritudo.hr


#BudiInformiranBudiAktivan