Dobrodošli

Nova usluga Centra za socijalnu skrb SplitZAŠTIĆIVANJE I SAMOSTALNOST DJECE

Klub mladih Split (Ruđera Boškovića 20, Split) i Izdavačka kuća Harfa (Rodrigina ulica 4, Split) organiziraju "HARFIN PSIHO KLUB" - ciklus besplatnih predavanja o osobnom razvoju i roditeljstvu, koji se organizira u sklopu programa "Kreativni, mladi, strastveni".

Za sve one koji si postavljaju pitanja; Razlikuju li se ciljevi u odgoju od nekadašnjih, Kako prihvatiti dijete, Treba li ga poštovati, Kako komunicirati s djetetom, Kako slušati dijete i kako govoriti da bi nas dijete slušalo, Koje su poteškoće u komunikaciji, Kako uspostaviti granice, Za što je odgovoran roditelj, a za što dijete?, na ova i mnogobrojna druga pitanja, odgovore će pokušati rasvijetliti te možda ukazati novim idejama pristup ili jednostavno dati podršku u onome što roditelji rade dobro, - predavačica psihologinja Dalma Luketin; (radi za dječji vrtić Kaštela od 1996. g., posjeduje i certifikat međunarodne trenerice NLP-a i trenerice hipnoze i hipnoterapije na Međunarodnom institutu za humanističku neurolingvističku psihologiju i hipnozu u Lancasteru).

Predavanje "Zaštićivanje i samostalnost djece ( i što odgovornosti ima s tim)" održat će se 23.01.2020. g. u 19 h, u Sjevernom tornju, Multimedijalna dvorana - 2. kat, Sveučilišne knjižnice u Splitu, (Ruđera Boškovića 31).

Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, no potrebna je prethodna prijava za sudjelovanje na e-mail: https://docs.google.com/forms/d/1sQeXi4Ij7ORRI4aEXlgZRXhKcYwV11yiuiH4JVkVsio/edit


#BudiInformiranBudiAktivan