Pružatelji usluga

DRUŠTVO PSIHOLOGA U SPLITU

Opis pružatelja usluga

Društvo psihologa u Splitu (DPS) djeluje u sklopu Hrvatskog psihološkog Društva, zajedno s trinaest ostalih županijskih Društava na području Hrvatske.

Osnovni cilj DPS-a je razvijanje i popularizacija svih grana teoretske i primijenjene psihologije te sustavna skrbi o društvenom položaju i promidžbi psihologije kao struke na području Splitsko-dalmatinske županije. Ovaj temeljni cilj Društvo ostvaruje na različite načine: kroz stručna okupljanja psihologa, promicanje njihovog rada i profesionalnih interesa, savjetovanje građana, organizaciju tribina i predavanja za javnost te suradnju s udrugama koje dijele srodne interese.

DPS je organizirano kroz 5 stručnih sekcija. Uvjet za sudjelovanje na sastancima (stručnim skupovima) sekcija te bodovanje istih pri Hrvatskoj psihološkoj komori je aktivno članstvo u DPS-u. Sastanci sekcija boduju se od strane Hrvatske psihološke komore (HPK) temeljem Pravilnika o sadržaju, rokovima i postupku stručnog usavršavanja i prijavi stručnog skupa za usavršavanje psihologa. 

Kontaki pročelnika stručnih sekcija: 

  • Sekcija za kliničku psihologiju: vedrana.zdero@dp-split.hr
  • Sekcija za školsku psihologiju: dijana.mikelic@gmail.com
  • Sekcija psihologa u socijalnoj skrbi: danica.ergovac@gmail.com
  • Sekcija za profesionalno usmjeravanje: silvija.celap@hzz.hr
  • Sekcija za organizacijsku psihologiju: meridula@gmail.com

Sektor

Civilni sektor

Usluge
Galerija Fotografija
Kontakt podaci