Pružatelji usluga

SKAC ST

Opis pružatelja usluga

SKAC_ST je udruga koju su osnovali i vode studenti te mladi entuzijasti okupljeni oko projekata koje sami pokreću, vode i realiziraju. U svom radu bave se mladima u duhu kršćanskoga svjetonazora s posebnim naglaskom na studente. Provode i potiču projekte koje nose vrijednosti poput promicanja dostojanstva svake ljudske osobe, duhovne i opće ljudske izgradnje te svijesti o vlastitom vjerskom identitetu.

Organiziraju slobodno vrijeme mladeži u obliku neobaveznog druženja i kroz kreativno poticajne programe te predavanja, tečajeve i seminare o vjerskim moralnim, odgojnim i drugim pitanjima sukladno posebnim propisima.

Pruža podršku mladima u razvijanju njihovih kvaliteta s ciljem osobnog rasta u i sa željom da se aktivno uključe u društvo u skladu s kršćanskim vrijednostima. Te ciljeve ostvaruje kroz trajnu duhovnu formaciju, trajnu izgradnju i usavršavanje mladih za društvenu uključenost, društveno korisne i humanitarne djelatnosti, suradnja s drugim udrugama i zajednicama koje se bave mladima i konačno izgradnjom kapaciteta.

Sektor

Civilni sektor

Usluge
Galerija Fotografija
Kontakt podaci