Usluga

SAVJETOVALIŠTE ZA ZAŠTITU ZDRAVLJA DJECE I MLADIH

Opis usluge

Savjetovalište za zaštitu zdravlja djece i mladih djeluje pri Službi za mentalno zdravlje, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti. Nalazi se na adresi Fra Luje Maruna 2/1, te radi ponedjeljkom i četvrtkom popodne, a utorkom srijedom i petkom ujutro. 

Zatreba li vam savjet možete doći ili nazvati na telefon 021/599-696, savjetovanje je besplatno, a pri dolasku nije potrebna uputnica.

Što je savjetovanje? 

To je razgovor sa stručnom osobom koja će slušati, podržati i pomoći u rješavanju dilema ili poteškoća s povjerenjem i razumijevanjem. Odvija se kroz, dva, tri ili više susreta, ovisno o cilju  koji se treba postići i problemima koje se  želiš riješiti.

Kako može pomoći? 

Savjetovanje može pomoći za bolje razumijevanje osjećaja i misli  koji zbunjuju ili brinu. Odvija se po dogovoru u određenom vremenu i navedenom prostoru. U Savjetovalištu radi medicinska sestra koja dogovara dolazak kod, liječnika, psihologa ili defektologa. 

Korisnici Savjetovališta su djeca i mladi, roditelji ili skrbnici, koji dolaze zbog školskog neuspjeha, smetnji ponašanja i prilagodbe u vezama, emocionalnih poteškoća ili drugih problema ili dilema.


Usluga obuhvaća

Psihosocijalna podrška

Savjetovanje i pomaganje

Stručni profil pružatelja usluge


Korisnici usluga

Djeca i mladi - ostalo

Vrijeme i mjesto pružanja usluge
Cijena

besplatna