Pružatelj usluge: 

MI Centar- Ustanova za pomoć u kući

Opis pružatelja:

Ustanova MI – Centar za pomoć i njegu je novoosnovana ustanova, čiji je osnivač Udruga Mi koja program za starije osobe kontinuirano provodi od 1998. godine.

Radi specijalizacije, proširenja usluga i povećanja broja korisnika, kao reakciju na njihove zahtjeve, udruga Mi je osnovala neprofitnu ustanovu za neposrednu pomoć u kući. Udruga će u ulozi osnivača pratiti djelatnost ustanove.

Kroz različite aktivnosti promovirana je potreba da se promijeni društvena svijest i omogući dostojanstveno starenje. Ustanova preuzima i razvija aktivnosti neposredne pomoći starijim i nemoćnim osobama od osnivača. U osiguravanju prehrane, pružima se suradnički odnos s Domom za odgoj, kao i Upravnim odjelom za socijalnu skrb Grada Splita. Iskusni djelatnici iz udruge prelaze u ustanovu (socijalna radnica i voditeljica projekta), što osigurava iskustvo, kvalitetu i brži razvojni put.

Sektor:

Civilni sektor

Cijena usluge:

Besplatna

Adresa: BRANIMIROVA OBALA 1, SPLIT

Kontakt: 021/398-722

Email: INFO@MI-CENTAR.HR

Web: https://www.seniori.hr/

Tagovi: pomoć u kući, briga o starima, starost, treća dob, stare osobe, umirovljenici, pomoć u kući, dnevni centar, dostava kuhanog obroka, prijevoz do liječnika, obavljanje nabavke za domaćinstvo, volontiranje