Portal Logoped.hr je nastao kao idejni projekt nekolicine entuzijasta, tijekom studija logopedije. Osnivači porta su Ozana Čipčić, Danijela Matulić te Mario Dilberović (programer), osposobljene za rad na prevenciji, otkrivanju, procjeni, dijagnostici, rehabilitaciji i tretmanu poremećaja humane komunikacije.

Jedinstveni projekt ima za cilj pomoći kod mucanja, poremećaja govora kod djece, poremećaja u čitanju i pisanju, poremećaja jezika, govora i glasa, poremećaja oralno-laringealnih funkcija te u verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji osoba s posebnim potrebama, kao što su intelektualne teškoće, oštećenja sluha i drugo. Interaktivan portal uz savjete za roditelje nudi i teme za učitelje i odgojitelje (primjere za nastavni sat, vježbe, igre i sl). Ukoliko imate određena pitanja s kojima ste u nedoumici, možete se upitom obratiti stručnom timu logoped.hr-a.

Značajka projekta jest u razlici koju čini profesionalni tim, koji se sastoji od desetak logopeda mlađih od 25. godina, koji su se sami organizirali i sa sakupljenim ulogom od 100 kuna svaki ponaosob, pokrenuli projekt. Jedinu podršku stručni tim portala je dobio od članova akademske zajednice i to pojedinih profesora.  Ovaj portal je jedini u Hrvatskoj čija je znanstvena/stručna domena logopedija.

Za sve detaljne informacije o projektu pogledati na: http://logoped.hr/ kao i www.facebook.com/logoped.hr

#BudiInformiranBudiAktivan